FTG ›› Genootschap ›› Evenementen ›› Felix Timmermans kalender ›› Ledendag

Ledendag

Onze laatste ledendag heeft plaats op zaterdag 5 oktober 2019 in het bekende restaurant Hof van Aragon, Aragonstraat in Lier, dichtbij de Vismarkt.

Vanaf 10 uur staat een kop koffie met een Liers vlaaike te wachten op uw komst. Het programma start stipt om 10.30 uur met het welkomstwoord van Gaston Durnez, stichtend bestuurslid van ons genootschap.

Vervolgens luisteren wij naar onze gastspreker, Leen Huet, die Bruegel en Timmermans in de schijnwerpers zal stellen. Tot slot vergast Leo Lintermans ons met woord en muziek.

Om 12.30 uur wordt een feestelijk driegangenmenu opgediend: aspergeroomsoep, hertengebraad met Dianasaus en wildgarnituur, kirsch-diplomat met frambozencoulis. Aperitief, twee glazen wijn, water en koffie inbegrepen.

Hoe betalen en inschrijven?

Het bedrag voor de ledendag, middagmaal inbegrepen, bedraagt 45 € per persoon en moet uiterlijk op maandag 30 september in ons bezit zijn.

Gelieve bij annulering ten laatste op donderdag 3 oktober telefonisch te verwittigen, zoniet wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap bedraagt 35 €, jaarboek inbegrepen, de bijdrage voor de steunende leden minimum 45 €. Indien u het boek op de ledendag afhaalt betaalt u slechts 30 €.

Voor Nederland bedraagt de prijs 40 €.

Binnenland : Overschrijven op het bankrekeningnummer 402-4076321-87

t.a.v. Felix Timmermans-Genootschap vzw. 2180 Ekeren.

Nederland : Via dezelfde bankrekening IBAN: BE67 4024 0763 2187

BIC: KREDBEBB

Door de extra verzendkosten voor Nederland bedraagt de prijs 40 €.

Niet vergeten : duidelijk lidmaatschap, en/of ledendag, en/of ochtendzitting vermelden.

Mogelijke adreswijzigingen onmiddellijk schriftelijk meedelen aan onze penningmeester : Hilde Matthysen, Jozef Ickxstraat 87, B 2180 Ekeren.

e-mailadres: hildematthysen@telenet.be