FTG ›› Genootschap ›› Evenementen ›› Felix Timmermans kalender ›› Ledendag

Ledendag

Onze ledendag heeft plaats op zaterdag 6 oktober 2018 in het bekende restaurant Hof van Aragon, Aragonstraat in Lier, dichtbij de Vismarkt.

Vanaf 10 uur staat een kop koffie met een Liers vlaaike te wachten op uw komst.

Het programma start stipt om 10.30 uur met het welkomstwoord van voorzitter Marc Somers, die toelichting geeft bij het jaarboek dat hij samenstelde.

De voorzitter brengt graag hulde aan Gaston Durnez die vorige maand 90 jaar werd.

Vervolgens luisteren wij naar Leo Lintermans met woord en muziek. Daarop geeft em. prof. Philip Vermoortel een lezing over zijn ervaringen in verband met het leven en werk van Timmermans.

Om 12.30 uur wordt een feestelijk driegangenmenu opgediend: gevogeltebouillon, zalmfilet in korstdeeg en pureeaardappelen, vanilleroomijs met warme krieken.

Aperitief, twee glazen wijn, water en koffie inbegrepen.

Hoe betalen en inschrijven?

Het bedrag voor de ledendag, middagmaal inbegrepen, bedraagt 45 € per persoon en moet uiterlijk op maandag 1 oktober in ons bezit zijn.

Gelieve bij annulering ten laatste op donderdag 5 oktober telefonisch te verwittigen, zoniet wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap bedraagt 35 €, jaarboek inbegrepen, de bijdrage voor de steunende leden minimum 45 €. Indien u het boek op de ledendag afhaalt betaalt u slechts 30 €.

Voor Nederland bedraagt de prijs 40 €.

Binnenland : Overschrijven op het bankrekeningnummer 402-4076321-87

t.a.v. Felix Timmermans-Genootschap vzw. 2180 Ekeren.

Nederland : Via dezelfde bankrekening IBAN: BE67 4024 0763 2187

BIC: KREDBEBB

Door de extra verzendkosten voor Nederland bedraagt de prijs 40 €.

Niet vergeten : duidelijk lidmaatschap, en/of ledendag, en/of ochtendzitting vermelden.

Mogelijke adreswijzigingen onmiddellijk schriftelijk meedelen aan onze penningmeester : Hilde Matthysen, Jozef Ickxstraat 87, B 2180 Ekeren.

e-mailadres: hildematthysen@telenet.be